SKABE OPMÆRKSOMHED

I vores fortsatte vækst som et effektivt, globalt team, har alle hos Hilti brug for at forstå, hvad Mangfoldighed & Inklusion i virkeligheden er. Vi skal alle være bevidste på vores anskuelser og væremåder og deres virkning på andre.

For at få det til at ske har vi lavet en række workshops og desuden integreret Mangfoldighed & Inklusion i vores eksisterende uddannelsesprogrammer.

 

Det hjælper folk til at forstå og engagere sig i Mangfoldighed & Inklusion. For at vi kan holde øje med vores fremskridt har vi tilføjet "Engagement og inklusion" i vores årlige medarbejderundersøgelse.

FORSTÅELSE AF MANGFOLDIGHED OG INKLUSION

Mangfoldighed er både de måder, hvorpå vi er forskellige fra hinanden, og de måder, hvor vi er ens. For at forklare, hvad Mangfoldighed & Inklusion betyder for vores medarbejdere, benytter vi en analogi om et træ (som du kan se her).

Træets blade og stamme repræsenterer alle de former for mangfoldighed, som man let kan se. Men lige så vigtigt er, hvad der befinder sig under overfalden: rødderne. De vigtigste dele af træet ses ikke med det blotte øje. Det er mangfoldighedens usynlige sider.

 

For at træet kan vokse, har det også brug for sol, regn og jord med næringsstoffer - med andre ord: de rigtige omgivelser. Det er det, inklusion handler om: at være imødekommende, værdsætte og respektere forskelligheder og række ud til mennesker, som er anderledes fra os selv. Dette hjælper os med at finde nye perspektiver, som fører til en mere omfavnende og kreativ arbejdsplads.
 

INTEGRATION AF M&I I VORES MEDARBEJDERPROCESSER

Vores kompetencemodel er et sæt af globale rammer for udvælgelse, udvikling og coaching af vores medarbejdere ud fra konsekvente, forretningsorienterede og adfærdsrettede dimensioner for at forbedre resultaterne. Det har vi set meget grundigt på for at sikre, at der ikke er nogen interne skævheder, som modarbejder vores engagement til Mangfoldighed & Inklusion. Vi har også tilføjet dimensionen "at arbejde inkluderende med andre" for at inddrage denne vigtige kompetence i alle vores vurderinger.

 

Andre medarbejderprocesser er også blevet revideret for at sikre, at vi er mere inkluderende og åbne over for mangfoldighed. Eksempelvis har vi tilføjet en Beyond Bias-workshop til vores uddannelse i ledelse. Her lærer teamledere at bruge værktøjer, som hjælper med at træffe objektive og bedre beslutninger.

For at få en mere inkluderende arbejdsplads skal vi finde mere fleksible arbejdsmåder, og vi skal støtte vores medarbejderes behov gennem deres forskellige perioder i livet. Først har vi udviklet et moderne, globalt katalog for fleksibilitet på arbejdspladsen.

 

Lige nu bliver der indført løsninger på tværs af vores lokaliteter rundt om i verden i overensstemmelse med lokale behov og lovmæssige krav.