FAQ

Hvis du har andre spørgsmål, besvarer vi dem gerne. Du er meget velkommen til at kontakte os.

Kan jeg sende en uopfordret ansøgning?

Helt bestemt. Hvis du ikke kan finde en passende stilling lige nu, kan du altid sende en e-mail og høre os ad. Klik her for at sende os en uopfordret ansøgning. 

Hvad sker der så?

Vi læser, din ansøgning og kigger på din motivation, og hvor godt du egner dig til en stilling i Hilti. Hvis vi tror, du er et godt match, inviterer vi dig til en telefonsamtale. Hvis den går godt, beder vi dig om at møde os til en rigtig jobsamtale – og vi betaler med glæde dine rejseomkostninger.

Hvad med datasikkerhed?

Vi behandler al information, du giver os om dig selv, som strengt fortroligt, og vi bruger den kun i forbindelse med din jobansøgning.

Kan jeg søge mere end ét job ad gangen?

Ja. Hvis du ser to eller flere stillinger, der passer til dine kvalifikationer, kan du søge dem alle sammen samtidig. Men du bør imidlertid kun klikke på 'Søg nu' og uploade dit CV og din ansøgning til én af stillingerne. Gør det venligst klart i din ansøgning, hvilke stillinger du er interesseret i – inklusive deres henvisningsnummer – så overvejer vi dig til dem alle sammen.

Hvordan søger jeg et job hos Hilti?

Det er let at søge job hos os, og du kan gøre det hele online. Begynd med at gennemse de ledige stillinger her på vores karriere-hjemmeside. Hvis du ikke kan finde en passende stilling med det samme, så bliv ved med at tjekke med jævne mellemrum, for vores virksomhed vokser, og vi opdaterer listen over ledige stillinger hele tiden. Når du har fundet et job, der passer til dine interesseområder og din styrke, skal du bare klikke på 'Søg nu'-linket under jobbeskrivelsen og følge trinnene.

Hvilke dokumenter bør jeg vedhæfte min jobansøgning?

Vi vil gerne bede dig om at uploade et opdateret CV sammen med en kort motiveret ansøgning. Denne bør beskrive, hvorfor du er interesseret i jobbet, og hvad du mener, du kan bidrage til stillingen med. Vi beder dig også uploade alle relevante referencer, for eksempel fra universitetet eller en praktikplads, læreplads eller et tidligere job.

Hvor aktuelle er de ledige stillinger, der står på jeres hjemmeside?

De er fuldstændig aktuelle. Hvis den står på hjemmesiden, er stillingen ledig. Så du er meget velkommen til at søge den.