STYRKELSE AF FLEKSIBILITETEN

“Vi skaber entusiastiske kunder og bygger en bedre fremtid." Dette løfte er en del af kernen i vores virksomhedskultur, og det driver vores forpligtelse til at udvikle nye, innovative produkter og serviceydelser. Med kunden i fokus investerer vi mange kræfter og ressourcer i at finde nye løsninger, som effektiviserer arbejde i praksis. Med vores medarbejdere i fokus er vi stolte af vores ry for at være et fremragende sted at arbejde.

 

Vi gennemgår løbende vores interne praksis for at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø for alle medarbejdere. På den måde belønner vi dem, der bruger deres tid, energi og ekspertise til at hjælpe vores kunder med at få succes. Dette er en fordel for alle. Tag et kig på nogle af vores fleksible arbejdsløsninger, og hvordan vores medarbejdere kan få støtte til at finde en god balance mellem deres privatliv og deres karriere hos Hilti.

"Vi leverer fleksible løsninger, som giver vores medarbejdere muligheder for fleksibilitet og planlægning af deres arbejde, så det passer til deres behov."
Sabine Krauss, Global Chef for Human Resource

 

Tag et kig på nogle af vores muligheder for fleksibelt arbejde og hvordan vores medarbejdere kan få støtte til at finde en god balance mellem deres privatliv og deres karriere hos Hilti.

MIN TID MED ARBEJDET

Vores medarbejdere kan arrangere den aftalte arbejdstid på en fleksibel måde, der passer til deres behov. Det giver større fleksibilitet – både for medarbejderne og for virksomheden.

 

"Hej, jeg hedder Emma og er en del af det juridiske team i Storbritannien. Jeg vil gerne fortælle, hvordan Hilti støtter mig i at tage mig af min lille søn."

MIN FRITID

Hos Hilti giver vi medarbejderne mulighed for at tage fri. Det kan være et par fridage med kort varsel, eller det kan være længere fraværsperioder for at opfylde personlige ønsker (Orlov, eller udvidet forældreorlov).

 

"Hej, jeg hedder Étienne. Jeg er forretningscoach i Schweiz og vil gerne fortælle om, hvordan Hilti støttede mig, da jeg besluttede mig for at tage orlov i en periode."

MIN FAMILIETID

Én person ønsker måske mere frihed efter fødslen, en anden har måske brug for tid til at tage sig af sine forældre. Hilti tilbyder den fleksibilitet, som medarbejderne har brug for i forbindelse med ændringer i familien, uanset om det er en ændring af arbejdstiderne, betalt fravær eller ekstra fridage.

 

"Hej, jeg hedder Anne. Jeg er en del af den juridiske afdeling i USA, og jeg vil gerne fortælle, hvordan Hilti støttede mig i tiden, hvor jeg fødte mit første barn."

MIN ARBEJDSPLADS

Ikke alle funktioner og aktiviteter kræver, at medarbejderne er på kontoret hele tiden. Vi skaber større frihed ved at tilbyde fleksible løsninger som for eksempel hjemmekontor, så opgaver også kan løses andre steder.

"Hej, jeg hedder Ximena. Jeg er Marketingschef i vores hovedkvarter i Liechtenstein. Som mor påskønner jeg den fleksibilitet og støtte, jeg får fra Hilti: Jeg kan arbejde hjemmefra, hvis det er nødvendigt, og jeg kan tilrettelægge mine opgaver efter situationen i min familie."

MIN PENSION

Efter en årrække med intensivt arbejde kan prioriteterne ændre sig. Vi har en række muligheder for medarbejdere, der befinder sig i pensioneringsfasen i deres karriereforløb.

"Hej, jeg hedder Ady. Jeg arbejder som Account Manager i Storbritannien, og jeg vil gerne fortælle, hvordan det lykkedes for mig at fortsætte med, at arbejde i et job jeg elsker, i stedet for at gå på pension."

Det gør vi

Find ud af, hvad vi gør som virksomhed for at gøre Mangfoldighed & Inklusion til en del af vores hverdag.