Jobområder i Hilti

Der er mange måder at blive en del af vores fantastike team, alt efter dine evner, styrker, interesser og ambitioner. Herunder vil du finde vores primære jobområder og læse mere om alle de forskellige roller og karrieremuligheder.

Udforsk karrieremuligheder

I Hilti tilbyder vi et arbejdsmiljø, hvor vores medarbejdere kan skabe og forme deres egen karriere. 
Du kan udforske de karriereveje som nogle af vores medarbejdere er gået i vores ”Career explorer”

 

Stillinger inden for salg

Er du god til mennesker? Hvis du også er en holdspiller med energi, engagement og konkurrencelyst, så er du muligvis den helt rette til at hjælpe med at opbygge vores stærke kundeforhold.

Stillinger som ingeniør

Har du talent for teknologi? I vores forskellige ingeniørroller kan du komme til at rådgive på byggepladser, bygge ny software eller udvikle patenterede produkter i vores innovative forskningscentre.

Stillinger inden for HR, finans og marketing

Vil du gerne bryde rutinen? I vores stillinger på kontor er du i forreste række, når det kommer til virksomhedsinnovation. Kulturen er dynamisk, tempoet er højt, og du får lov at sidde i førersædet.

Stillinger inden for logistik

Elsker du en logistisk udfordring? Vi har global logistik på en skala helt uden sidestykke – og vi ejer hele vores forsyningskæde. Det er et rigtig godt sted at blive involveret i forskellige roller og opleve den større sammenhæng.