Stillinger i HR, finans og marketing

Ønsker du udfordringer, så er en stilling hos Hilti lig med en karriere uden sidestykke.

Her finder du det ypperste inden for innovation, kulturen er unik, og tempoet er meget højt. Hvis vi ønsker at bevare vores førerposition i industrien, så er vi også nødt til at være pionerer inden for HR, finans og marketing.

Du vil opdage, at dette er et dynamisk sted at arbejde, eftersom vi konstant finder nye måder at inspirere vores medarbejdere i forhold til at yde deres bedste og levere fremragende resultater.

Mennesker er virkelig vigtige for os – både vores teams og vores kunder. Og på trods af at vi har mere end 23.000 Hilti-medarbejdere på verdensplan, så er alle enige om, at vi kombinerer ambitionen om at være bedst med en sammentømret familiefølelse.

                                                                        

Ikke noget almindeligt kontorjob

Vores kontorstillinger inkluderer HR, finans og marketing. Der er langt til den almindelige 'support'-rolle – disse teams er her for at lede vores medarbejdere, føre vores strategier ud i livet og forme vores virksomhed. De er essentielle i forhold til at give vores kunder den kvalitetsservice, der er grundstenen i Hilti.

Det, der gør Hilti særligt, er, at som en del af vores business-team kan du få lov til at være involveret i hele udviklingsprocessen for det projekt, du arbejder på – fra start til slut. Det finder du ikke i mange marketing- eller økonomistillinger.

Med så mange muligheder for at arbejde på tværs af projektfaser og udvikle dine kompetencer vil du opdage, at Hilti er et spændende og udviklende sted at forme din karriere. Vis os, hvad du kan, og så kan du måske tage din viden med dig  til andre omgivelser, for at bruge det, du ved om allerede udviklede markeder, til at håndtere et vækstmarked, hvor udfordringerne er nogle andre.
 

"Der er en virkelig venskabelig ånd, og du kan banke på døren ind til enhver leder på et hvilket som helst tidspunkt. Desuden vil din egen leder arbejde virkelig hårdt på at hjælpe dig med at udvikle dine kompetencer, både professionelt og personligt."

Amer, projektleder

Vi er hurtige til at belønne dine resultater

Vi træner og udvikler vores medarbejder med en mission om at beholde dem

Uanset din stilling eller dit niveau så får du opmærksomhed i forhold til udviklingen af din karriere med personlig coaching og al den støtte, du har brug for, for at skabe enestående resultater.

Når du starter i Hilti, introducerer vi dig til 'The Hilti way', som indeholder vores værdier og som er fundamentet i vores  virksomhedskultur og vækststrategi.

Derefter vil vi give dig den ekspertviden, du har brug for for at brillere i din stilling, uanset om det er professionel efteruddannelse, et kursus i fremmedsprog eller ledertræning.

I Hilti får medarbejdere der laver resultater hurtigt lederansvar, hvis det er det de ønsker. 80 % af vores lederstillinger besættes af interne kandidater. Det siger noget om, hvor stor pris vi sætter på vores medarbejdere.
 

Forskellige måder at lede og forme virksomheden

Som medarbejder i et af vores kontorteams vil du være lige præcis det – en del af et team. Vores salgsmodel bygger på samarbejde, hvilket er en af de ting, der gør jobbet så spændende og givende.

HR

• Vores unikke kultur er grunden til, at folk bliver i Hilti – og til at det ikke er uhørt at finde to generationer af den samme familie ansat hos os. Vi anerkender, at vores folk er essentielle for vores succes. Det er derfor tiltrækningen, udviklingen og fastholdelsen af branchens bedste talenter er vores primære mål.

• Som en del af vores HR-team vil du være med til at hjælpe vores medarbejdere med at realisere deres potentiale, både når det gælder om at matche talent med jobs rundt om i verden eller informere om vores  fleksible arbejdsmuligheder etc.

• Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores ledere for at skabe HR aktiviteter, der understøtter deres teams og på den måde også understøtter vores virksomheds vækst. Sammen vil vi udfordre vores teams på kreative og spændende måder for at få det bedst mulige ud af Hilti.

• Du vil hjælpe med at udleve og forme vores HR-strategi, som er baseret på troen på, at udviklingen af diverse, inkluderende, high performing teams er vejen til at opnå fantastiske resultater. Vores tilgang er at tænke globalt og handle lokalt.

• Vores HR-stillinger varierer fra tiltrækningen og rekruttering af talent til administration af kompetencer og ledersparring.

Se vores stillinger inden for HR

Finans

• Vi er meget langt fra almindeligt bogholderi. Det her er en konsulterende rolle, hvor du vil arbejde sammen med andre afdelinger for at rådgive om og hjælpe med at planlægge vigtige projekter. Dit job er at sørge for, at de vil give overskud.

• Du får brug for en skarp forretningssans og gode kommunikative evner for at kunne bruge økonomisk skarpsindighed på tværs af en bred vifte af kommercielle problemer.

• Du vil også blive involveret i ikke-kommercielle opgaver, såsom vores aktiviteter med hensyn til velgørenhed og socialt ansvar, såvel som investeringer i vores egne uddannelses- og udviklingsinitiativer.

• Du vil sidde i en sjælden stilling, hvad angår en finanskarrierer, hvor du vil følge projekter gennem alle projektfaser – fra vurdering, risiko og planlægning til marketing, salg og distribution.

• Bevis, at du er klar til den næste udfordring, og så kan du flytte dig internt i virksomheden og overføre din ekspertise til forskellige områder og deres respektive bestræbelser – om det så er stabilitet eller vækst, en svag eller stærk valuta, et spirende eller modent marked. Det er en fascinerende oplevelse.

• Vores finansstillinger varierer fra prissætningsanalyse og kreditrisiko til finansbogholderi og virksomhedskontrol.

Se vores stillinger inden for finans

 

Marketing

• Marketing er fundamental for Hiltis forretningsmodel, eftersom de indsamler den markedsindsigt, der skal bruges til udviklingen af vores produkter – uanset om det er maskiner, services eller software – og vores salgsstrategi.

• Som del af vores marketingteam vil du være med, når vi arbejder på de langsigtede retningslinjer for den løbende virksomhedsvækst. Vi har en meget proaktiv tilgang til sagen; vi er ikke bundet til kvartalsmæssige mål, så vi beskæftiger os ikke med kortsigtet eller reaktiv planlægning.

• Du vil arbejde med en stor mængde data, inklusive forbrugerdata og markedstrends, for at vurdere kundernes krav til vores produkter med hensyn til kvantitet, kvalitet og innovation.

• For en virksomhed handler alting om kunderne. De har høje forventninger til noget, der skal være et kvalitetsprodukt. Så marketing er stedet, hvor vi bruger denne indsigt til at udforme strategier og initiativer for resten af virksomheden.

• Du har en særlig mulighed for at følge projekter hele vejen fra produktkoncept til leveringen hos kunden, som er ret unik i marketingverdenen.

• Vores marketingstillinger varierer fra produkt, handel, service og software til markedsresearch, digital marketing og brand- og kommunikationstarbejde.

Se vores stillinger inden for marketing