Stillinger indenfor logistik

Hvis du gerne vil udnytte dit talent inden for global logistik og  supply chain management, så bliver det ikke mere spændende, mere varieret eller mere progressivt end i Hilti.

Vores håndtering af logistik er noget ganske særligt, fordi vi ejer hele vores forsyningskæde – noget, der er tæt på unikt for en virksomhed af vores størrelse.

 

Det betyder, at du kommer til at få indblik i hver eneste brik i puslespillet. Faktisk opfordrer vi dig til at flytte rundt mellem de forskellige funktioner for at opnå en bedre forståelse af det overordnede, logistiske set-up. Det betyder en mere dynamisk hverdag og en mere strategisk rolle helt fra begyndelsen af din karriere. Det giver dig også spillerummet til at påvirke vores metoder. Hos os står døren altid åben, og vi er ivrige efter at høre nye idéer, så du får rig mulighed for at være med til at forme den måde, vi gør tingene på, og sætte dit præg på virksomheden.

Enestående varieret, engageret og strategisk

En karriere i vores logistikteams er udfordrende og dynamisk med et hovedfokus på fantastiske kundeleverancer. Uanset hvad din rolle er, giver vi dig masser af ansvar helt fra begyndelsen og lader dig selv tage initiativet til at gøre ting – om det så er at løse et problem eller forenkle en proces

Vores logistik og supply chain er opdelt i tre primære områder, og du kan få muligheden for at arbejde inden for dem alle sammen.

Materialer 
Dette involverer at finde og købe råmaterialer af den højeste kvalitet til den bedste pris, mens du planlægger produktionen af produkter baseret på pris. Det betyder også, at du kommer til at optimere lagerbeholdninger og arbejde sammen med vores salgs- og marketingteams for at sikre, at lageret sælges til tiden, og for at forudsige den fremtidige efterspørgsel.

Denne type stilling er ikke mulig i Danmark.

Transport
Dette handler om at administrere vores internationale transportnetværk for at sørge for, at materialer og produkter er dér, hvor de skal være, mens du hele tiden er parat til at reagere på hastebestillinger og komplicerede leveringer.

Denne type stilling er ikke mulig i Danmark.

Lager
Dette er et spørgsmål om at udnytte pladsen effektivt og koordinere just-in-time-processer i forhold til at  opbevare, organisere, en roterende lagerbeholdning på verdensplan og lokalt, i samarbejde med salg.

Med så mange muligheder for at udvikle dine kompetencer vil du opdage, at Hiltis logistikafdeling er et livligt og udbytterigt sted at udvikle din karriere. Vis os, hvad du dur til, og så kan du specialisere dig i nicheområder, lede forskellige teams, arbejde nye steder og omdefinere din rolle.

"Du får en unik mulighed for at opleve alle de forskellige funktioner i supply chain – og i manges tilfælde gøre det udenlands. Vi opfordrer virkelig vores teams til at udfordre den måde, tingene bliver gjort på. Hvis du kan gøre en proces enklere, så vis os det."

Fabrice, Chef for Global logistik

Vi hjælper dig med at udvikle og sætte fart på din karriere

Vi har høje forventninger, og vi tilbyder oplæring af allerhøjeste kvalitet. Vi giver dig al den viden og støtte, du har brug for for at udfylde din rolle, med personlig coaching  og personlig opmærksomhed på din karriereudvikling

Vi har en meget grundig medarbejderudviklingsproces, hvor vi hvert år gennemgår alle i firmaet i forhold til at finde det rette næste skridt. Det er sådan, vi finder muligheden for at udvikle vores medarbejdere med forskellige ansvarsområder, kulturer og fagligeudfordringer. Det betyder, at vi kan udvide dine kompetencer, indfri dine ambitioner og åbne døre for din karriere.

I Hilti får medarbejdere, der leverer resultater, meget hurtigt lederansvar, og 80 % af vores lederstillinger udfyldes af interne kandidater. Det siger noget om, hvor stor pris vi sætter på vores medarbejdere.