Stillinger indenfor salg

De fleste medarbejdere, der starter i Hilti, begynder deres karriere i salgsafdelingen. Det er den bedste introduktion til virksomheden, fordi kontakten med vores loyale kunder og udviklingen af disse stærke forhold er det, der ligger til grund for vores succes.

Salg er også en spændende og aktiv rolle, hvor du deler Hiltis innovationer med store, som små virksomheder. Ud over at hjælpe med at gøre lokale projekter sikrere og mere produktive, vil du også få chancen for at arbejde på store byggeprojekter. Disse kan være kommercielle eller miljørelaterede, videnskabs- eller sportsrelaterede. Du vil med stor sandsynlighed komme til at beskæftige dig med nogle bemærkelsesværdige ingeniørpræstationer, og du vil møde alle mulige slags mennesker – fra bygningsarbejdere på byggepladserne til projektledere og virksomhedsledere.

En stilling inden for salg giver dig muligheden for at udvikle din karriere og opnå fantastiske resultater. De fleste vælger at blive i salgsafdelingen, fordi det er sådan en udfordrende og spændende rolle at have, men med tiden vælger du måske at give dig selv nye udfordringer ved at udforske andre områder af virksomheden.

Det er salg, men ikke sådan som du kender det

Vores salgsmodel er baseret på rådgivende salg. Vi beskæftiger os ikke med traditionelt telefonsalg.

For dig betyder det, at du etablerer nye forbindelser til interesserede kunder og opbygger forhold med de eksisterende. De fleste vil allerede kende vores produkter. Du vil komme til at demonstrere nogle af industriens mest banebrydende løsninger, mens du sælger vores hypermoderne software sammen med alle de services, der hører til Hiltis navn.

Nogle af vores bedste medarbejdere kommer til os uden nogensinde at have arbejdet inden for salg før. Og de havde heller ikke forestillet sig, at de skulle komme til at arbejde inden for byggeri. Men deres energi, dristighed, skarpe tankegang og konkurrencelyst gør, at de trives i disse stillinger. Vores salgsafdeling består af en formidabel blanding af mennesker, og her afhænger succes af samarbejde og evner, uanset hvad din baggrund er.

 

"Hvordan skal jeg kunne sælge værktøj? Jeg har aldrig boret et hul i mit liv! Det var det, jeg tænkte, da jeg først kom til Hilti, men sådan er det faktisk ikke. Det handler om at udvikle sine styrker og blive belønnet for at gøre sit job rigtig godt."

James, kundeservicemedarbejder

Vi oplærer dig, udfordrer dig og belønner dig

I Hilti får du alle fordelene ved at være en del af en stor virksomhed, men stadig have den selvstændighed, der hører med til at drive et lille firma. Vi giver dig masser af ansvar fra meget tidligt i forløbet og lader dig tage initiativ til at gøre tingene på din måde.

Som en del af rekrutteringsprocessen kan du komme med på en "tur i felten" hvor du kan opleve en dag i et af vores salgsteams. Dette vil hurtigt vise dig vores medarbejderes kaliber og deres dedikation til vores kunder.

Vores standarder er høje, og det gælder også vores oplæring. Så vi giver dig al den viden og det udstyr, du har brug for for at opnå succes i din stilling – lige fra en fuldt udstyret bil til den sidste nye CRM-software.

Det meste af din oplæring vil foregå på jobbet, men du begynder med en introduktion til Hilti (vores værdier, strategi og kultur), før du møder de kunder og produkter, som du vil komme til at lære så godt at kende.

Vi belønner dig for dit hårde arbejde og giver branchens bedste oplæring såvel som personlig coaching og fokus på din karriereudvikling.

Ved fremragende resultater, gode samarbejdsevner og engagement kan du udvikle dig til lederstillingen i Hilti. Faktisk får mange af vores salgsfolk, hvis de ønsker det, deres første lederstilling, når de er i slutningen af tyverne, og 80 % af alle vores lederstillinger besættes af interne kandidater.

Vi har også en meget grundig medarbejderudviklingsproces, hvor vi hvert år vurderer alle medarbejderes performance. Det er sådan, vi udvikler vores medarbejdere, ved at kigge på nye ansavrsområder, kultur match og markedsudfordringer. Det betyder, at vi kan udvide dine kompetencer, indfri dine ambitioner og åbne døre for din karriere.

Byg ekstraordinære kunderelationer i forskellige stillinger

Som et medlem af vores salgsteam vil du være lige præcis det – en del af et team. Vores salgsmodel bygger på samarbejde, hvilket er en af de ting, der gør jobbet så spændende og givende.

Der er fem primære roller i vores salgskanaler: arbejdet som Account Manager med kunder på byggepladserne, arbejdet som TPS Specialist hos kunderne, arbejdet med at finde løsninger for lokale kunder i et Hilti Store, arbejdet med at yde ekspertrådgivning som repræsentant for kundeservice, eller arbejdet som Internal Sales Account Manager med kunder via telefon.

Her kan du læse mere om hver enkelt vigtige rolle. 

Account Manager

• Dette er en rådgivende salgsrolle, som bygger på vores relationer med byggefagfolk, som ønsker produkter af højeste kvalitet fra et brand, de kender og stoler på.

• Du vil have dine egne kunder, som inkluderer byggeentreprenører og formænd, der arbejder på byggepladser og projekter.

• Du vil have masser af selvstændighed, arbejde sammen med kunderne dér, hvor de er, og selv bestemme over din kalender.

• Vi udstyrer dig med en bil, telefon og computer, så du kan demonstrere produkter, og så stoler vi på, at du vil gøre det, der skal til for at skabe resultater.

• Vi giver dig en specifik trade, såsom elektrikere eller entreprenører, og du vil hurtigt blive specialist i produkterne og deres anvendelse inden for dit fagområde.

• Du vil få alle muligheder for at udvikle din karriere, eftersom din rolle vil udvikle sig i takt med de produkter, vi lancerer. Vi lancerer mange forskellige maskiner, services og softwareløsninger hvert år, så du vil altid blive udfordret til at lære noget nyt.

• Med et stort engagement, gode resultater og ambitionen om at nå dine mål kan du hurtigt bevæge dig fremad og udvikle din karriere.

Se vores stillinger som Account Manager

Tool Park Solutions (TPS) Specialist

• Du udarbejder grundige og professionelle analyser af vores kunders forretning og værktøjspark, præsenterer løsningerne og foretager implementeringer af vores asset management software ON!Track, og driftsløsning Fleet Management til markedet.

• Som TPS Specialist arbejder du tværs af organisationen, og har dagligt et tæt samarbejde med kollegaer i både salg og marketing.

• Du vil starte din karriere i rollen som Specialist indenfor vores Tool Park Solutions og kan rykke videre ind i marketing som f.eks. Product Manager eller videre ind i en ledelsesstilling.

• Der er tale om en rolle, hvor størstedelen af dine arbejdsdage bruges ude hos Hiltis kunder

Se vores stillinger som TPS Specialist

 

 

Hilti Store Konsulent

• I denne stilling vil du arbejde i en af vores Hilti Stores og betjene lokale kunder og håndværkere, som har brug for produkterne her og nu. Disse kan være små eller store kunder, rangerende fra små erhvervsdrivende til store byggepladser.

• Du vil være medansvarlig for driften af din Hilti Store. Du vil måske beslutte at afholde workshops eller demonstrationsdage eller finde på andre idéer for at komme i kontakt med dine lokale kunder.

• Du vil få en bred viden om produkterne fra hele Hilti-kataloget, hvilket åbner en masse karrieremuligheder for fremtiden. Hvis du får brug for hjælp til et specialiseret produktområde, kan du altid søge råd hos dine kollegaer.

• Det minder meget om at drive din egen virksomhed, så du skal have masser af iværksætterånd – så vil du til gengæld høste belønningen for at være proaktiv.

Se vores stillinger i Hilti Store 

Customer Service Repræsentant

• Det er her, du vil hjælpe med at tage dig af vores portefølje af små og store virksomheder og fungere som en betroet Hilti-repræsentant for en række af vores kunder. Din rolle er at være til stede, når de har brug for noget, og give hver kunde relation et imødekommende, personligt touch.

• Dit job kan indebære at tage imod indkommende opkald fra kunder eller vores egne Account Managere, som ønsker rådgivning om specifikke produkter eller problemer på byggepladsen. Til dette formål vil du modtage grundig oplæring, så du har selvtilliden til at løse problemer og rådgive om områder, du har indgående kendskab til.

• Eller du kunne foretage udgående opkald til kunder, som måske vil drage fordel af vores nye produkter og kampagner. Igen vil du blive oplært løbende. Du vil også være muligt at tage rundt til byggepladserne for at møde kunderne ansigt til ansigt.

• Det handler alt sammen om at styrke vores nære relationer og bruge din viden om produkterne til at finde løsninger på kundernes behov.

Se vores stillinger i Customer Service

Internal Sales Account Manager (ISAM)

• Dette er en rådgivende salgsrolle, som bygger på vores relationer med byggefagfolk via telefon.

• Du vil have dine egne kunder, som inkluderer en portfølje af mindre virksomheder.

• Vi udstyrer dig med telefon og computer, og så stoler vi på, at du vil gøre det, der skal til for at skabe resultater.

• Du får en selvstændig hverdag, hvor du får ansvaret for dit eget trade, såsom elektrikere eller entreprenører, og du vil hurtigt blive specialist i produkterne og deres anvendelse inden for dit fagområde.

• Du vil få alle muligheder for at udvikle din karriere, eftersom din rolle vil udvikle sig i takt med de produkter, vi lancerer. Vi lancerer mange forskellige maskiner, services og softwareløsninger hvert år, så du vil altid blive udfordret til at lære noget nyt.

• Med et stort engagement, gode resultater og ambitionen om at nå dine mål kan du hurtigt bevæge dig fremad og udvikle din karriere.

Se vores stillinger som ISAM