Stillinger som ingeniør

Innovation er vores hjerteblod, og vores ingeniører udfordrer hver dag sig selv til at finde innovative løsninger inden for sikkerhed og produktivitet.

Hvis du bliver en del af vores ingeniørteam, kan din rolle involvere at rådgive på byggepladser, skabe vores software eller udvikle produkter i et af vores innovative forskningscentre. Du vil måske specialisere dig i teknik, optik, kemikalier eller metaller ... brandsikring, ankre, korrosioner eller seismicitet. Uanset hvilket område, du vælger, vil du spille en vigtig rolle i nogle virkelig spændende projekter med den ypperste teknologi.

Du har en stærk ingeniørbaggrund, men vi er især interesserede i din passion for at lære og din evne til at kombinere komplekst design med jordbundne sociale kompetencer.

Alle vores produkter er trods alt designet til vores kunder, så personligt engagement er essentielt for os.

Det handler lige så meget om mennesker, som det handler om teknologi

Selvom det kræver et teknisk mindset at blive en del af vores team, er der ikke nogen af vores ingeniørjobs, der kun handler om teknologi. I stedet vil du have en rådgivende rolle, hvor du nyder godt af det bedste fra to verdener – du vil arbejde med banebrydende innovation, samtidig med at du opbygger forhold med entusiastiske kunder.

Vores ingeniører bliver involveret fra et projekts tidlige stadier, hvor de skaber forbindelsen mellem en kundes behov og vores produktdesign og derefter formidler disse ting til marketing- og salgsafdelingerne.

Mange byggeprojekter byder på uforudsete udfordringer, hvor almindelige hyldevarer ikke kan klare jobbet. Så vores field engineers' samarbejder med kunderne og entreprenørerne for at finde løsninger, der er tilpasset netop deres situation, og så går vores kompetente udviklings- og softwareingeniører i gang med at udvikle dem.

I Hilti får du masser af ansvar helt fra starten, og med fremragende resultater vil du komme til at lede dit eget team, før du ved af det. Du vil blive en del af en unik virksomhedsskultur med en forskelligartet talentmasse – alle er unikke på deres egen måde, men deler den samme ambition om at bygge en bedre fremtid.

"Jeg elsker det faktum, at mit arbejde ikke bare er teknisk. Det involverer også planlægning og kontakt med andre mennesker. Kulturen er fantastisk. Ja, den er udfordrende, men den er også venskabelig og imødekommende. Det handler alt sammen om samarbejde, og dine idéer bliver virkelig taget op til efterretning."

Andreas,  chef for virksomhedsforskning & -teknologi

Vi vil nære din passion for at lære

Hvis vi forventer, at du skal finde på prisvindende innovationer, så er det, fordi vi har givet dig den absolut bedste træning i et miljø i verdensklasse. Vi tilbyder dig al den viden og støtte, du har brug for for at udfylde din rolle til topkarakter, med personlig coaching, muligheder for at udvikle dine evner og personlig opmærksomhed på din karriereudvikling.

Vi har en meget grundig medarbejderudviklingsproces, hvor vi hvert år undersøger alle i firmaet og kigger på overensstemmelsen mellem deres arbejdsopgaver og deres præstation. Det er sådan, vi finder muligheden for at udvikle vores folk med forskellige ansvarsområder, kulturer og markedsudfordringer. Det betyder, at vi kan udvide dine kompetencer, nære dine ambitioner og åbne døre for din karriere.

Hos Hilti rykker højtydende medarbejdere meget hurtigt op i poster med lederansvar, og 80 % af vores lederstillinger udfyldes af interne kandidater. Det siger noget om, hvor stor pris vi sætter på vores folk.

Forskellige former for rådgivende ingeniørarbejde

Som et medlem af vores ingeniørteam vil du være lige præcis det – en del af et team. Vores salgsmodel bygger på samarbejde, hvilket er en af de ting, der gør jobbet så spændende og givende.

I Hilti Danmark er der to primære roller inden for ingeniørområdet, og du kan se, hvilken rolle der lyder mest som dig: at arbejde sammen med kunder ude på store byggepladser som field engineer, eller at rådgive kunderne via telefon og supportere med korrekte beregninger og vejledning som Teknisk Rådgiver. Derudover søger vi ofte ingeniøre til vores stillinger som Account Manager, Business Developer, Product Manager og Project Manager, og har mange muligheder for at udvikle sig ind i lederroller. Der findes også mange andre stillinger og karrieremuligheder for ingeniører udenfor Danmark. Du kan finde mere om disse stillinger på vores globale karrieresider

Her kan du læse mere om de to spændende roller i Danmark:

Field Engineer

• Dette er en rådgivende rolle, hvor du vil arbejde på byggepladser sammen med designere og arkitekter såvel som bygningsingeniører og virksomhedsledere.

• Du engagerer dig tidligt i designprocessen og skaber stærke relationer til kunden ved at vise den værdi, vi kan tilføre projektet, når Hilti-løsninger bliver en del af designet – fra ankerløsninger og fastgørelsessystemer til de maskiner og den software, der følger med dem.

• Du hjælper designeren med at vække tingene til live ved at formidle designet til bygge- og produktionsteamsene, inklusive entreprenører, marketing og salg.

• Du har en af de vigtigere roller i Hilti, i og med at du er forbindelsen mellem design og salg, overgangen fra plan til virkelighed. Undervejs vil du tage dig af alle designmæssige behov, byggevedtægter og potentielle problemer.

• Der er ingen manual til jobbet, eftersom alle store byggeprojekter kommer med deres egne unikke forhindringer. Så du har en skarp hjerne og trives med idéen om at finde på tilpassede løsninger på uventede komplikationer.

• En baggrund som bygnings- eller maskiningeniør vil være praktisk og ligeså vil erfaring med arkitektonisk design. Men det, vi virkelig gerne vil have, er din iver efter at lære og din evne til at kombinere teknik med sociale kompetencer.

Se vores ledige stillinger som Field Engineer

Teknisk Rådgiver

• Dette er en rådgivende rolle af kunder i byggebranchen primært via telefon og mails. Rådgivningen spænder fra hurtig hjælp over telefonen til mere udfordrende beregninger, blandt andet i Hiltis egne programmer

• Udover ekstern support vil du også levere teknisk afklaring i samarbejde med vores Account Managers og Ingeniører i marken.

• Du vil komme helt tæt på nogle af de store projekter og arbejde sammen med mange af de virksomheder, der er forrest i udviklingen inden for byggebranchen. 

• En baggrund som bygnings- eller maskiningeniør vil være praktisk og erfaring med statik, beregning, og bærende konstruktioner er en stor fordel. 

• Som Teknisk Rådgiver i Danmark arbejder du tæt sammen med den tekniske afdeling i England, hvorfor det er vigtigt du kan kommunikere med andre nationaliteter på tværs af landegrænser.

Se vores ledige stillinger i vores tekniske afdeling