Opdag en unik arbejdsplads

Velkommen til Hilti. Vores innovative produkter, teknologier, software og services bliver brugt i den globale byggeindustri, inklusive nogle af verdens mest ambitiøse ingeniørløsninger. For at levere disse innovative løsninger til vores kunder leder vi efter dedikerede, engagerede medarbejdere, der kan blive en del af vores team

Vi har en unik virksomhedsskultur bestående af folk fra forskellige baggrunde, men med et fælles mål om at skabe ekstraordinær kundeservice. Det er en dynamisk arbejdsplads med et højt tempo, hvor succes afhænger af teamwork, og vi udfordrer dig til at flytte dine grænser. Der er en helt særlig, pulserende energi, som du ikke kan undgå at mærke.

Vi beskæftiger 30.000 ansatte i over 120 lande. Fra denne stærke og unikke position ønsker vi at forstærke vores lederposition på markedet hen over de næste par år. For at opnå dette leder vi efter engagerede medarbejdere med kompetencerne og ambitionerne til at videreudvikle Hilti. Er du en af dem?

 

Arbejdet for en bedre fremtid

Hilti blev stiftet i 1941 og udviklede sig fra et lille familieforetagende til den velansete globale virksomhed, vi er i dag

Vores mål er at bygge en bedre fremtid. Med det mener vi at hjælpe vores kunder til at bygge hurtigere, sikrere og mere innovativt – og samtidig hele tiden være bevidste om den arv, vi efterlader os. Vi vil være stolte af det præg, vi sætter på verden.

For at sikre vores produkters integritet har vi vores egen produktion og banebrydende forsknings- og udviklingscentre over hele verden. Vores hovedkontor ligger i Schaan i fyrstendømmet Liechtenstein, hvor Martin Hilti stiftede virksomheden for 75 år siden.

En varm velkomst fra vores CEO

"Hvis du ved første øjekast tænker, at denne industri mangler glød, så opfordrer jeg dig til at lære os bedre at kende. Du vil hurtigt opdage, at hos Hilti er vi alt andet end traditionelle. Faktisk handler hele vores filosofi om at gøre tingene anderledes – lige fra vores nyskabende produkter og vores innovative salgs- og marketingmetoder til den måde, vi behandler vores folk på.

Vores ambition om at være bedst står side om side med en enormt omsorgsfuld kultur, hvor vi tager os tid til virkelig at lytte til medarbejderne i vores teams, støtte dem i at udfordre tingenes tilstand og hele tiden udvikle deres karrierer.

 

Nutidens generation forventer trods alt nye ting af dens arbejdsgivere, så vi nyder muligheden for at gøre os selv til en spændende, progressiv og omsorgsfuld arbejdsplads."

hilti_aboutus_signature_235x147.jpeg

Christoph Loos, administrerende direktør, Hilti

Produkter og teknologier på forkant med innovationen

Hvis du besøger byggepladsen for ethvert stort byggeprojekt, er der en god chance for, at du vil se Hiltis navn. Men vi snakker ikke bare om at producere branchens bedste værktøj

Vi er førende globale leverandører i mange sektorer, en stærk markedsleder. Vores komplette udvalg af produkter inkluderer ting som brandstoppende beskyttelsesteknologier, som kan redde menneskeliv, og som bliver brugt på hospitaler verden over; installationssystemer, der forbedrer produktiviteten på offshore platforme; og fastgørelsesteknikker, der beskytter liv og ejendele under jordskælv. Desuden udvikler og leverer vi al den  service og software, der skal til, for at produkterne opretholder vores uforlignelige niveau.

Det handler om at løse problemer, og disse manifesterer sig på mange forskellige måder. Så vi tilpasser ofte vores løsninger til kundens specifikke behov, og det er dét, der ligger til grund for vores ambition om konstant innovation.

Alt hvad vi laver er udtænkt og designet af Hilti. Så du ved altid, at det er et produkt, du kan være stolt af.
 

Vores imponerende projekter

Vores redskaber og løsninger bliver brugt hver dag på byggepladser verden over. Og vi bliver valgt til nogle af verdens mest innovative projekter – fra high-speed lyntoge og hypermoderne stadioner til brandstoppende teknologier, som redder menneskeliv. Vores produkter og innovationer hjælper folk på alle kontinenter til at leve et bedre liv.

Læs videre for at finde ud af mere om de projekter, vi har arbejdet på. Vi håber, at de inspirerer dig til at blive en del af vores succes.
 

Vores historie

Vi er kommet langt, siden Martin Hilti stiftede virksomheden i 1941, og vi har store ambitioner om at vokse. Tag et kig på vores historie for at få en idé om, hvad vi er i stand til at opnå.