Vores Corporate Social Responsibilty (CSR) strategi

Vi opfordrer vores medarbejdere til at deltage i vores forskellige CSR-aktiviteter. Vi vil gerne nære glæden ved at komme på arbejde og berige din oplevelse gennem engagement i betydningsfulde projekter. 

 

 

 

Book Bridge

BOOKBRIDGE Capability Program

Bookbridge er et 6 måneders program designet til at bygge bro mellem virksomheder og deres sociale ansvar, såvel som at tilbyde en helt unik karriereudviklingsmulighed.

BOOKBRIDGE kombinerer talentudvikling med et konkret og værdifuldt projekt i fx. Cambodia, Mongoliet eller Sri lanka.
I Hilti Danmark giver vi vores medarbejdere mulighed for at søge dette program 1 gang om året, for at udvikle sig selv og andre.

The Hilti Foundation – projekter der giver håb

The Hilti Foundation blev stiftet i 1996 med et mål om at hjælpe mennesker med at få et liv fuld af selvstændighed og selvbestemmelse. Fondens aktiviteter understøtter bæredygtige projekter i forskellige sektorer over hele verden, som efter opstartsfasen bør være økonomisk selvforsøgende, og som kan måles og kopieres

Fonden bliver støttet økonomisk både af The Martin Hilti Familiy Trust og af The Hilti Group, som skænker 2 % af dens årlige profit direkte til fondens projekter. Dette bemærkelsesværdige bidrag er muligt på grund af den tilgang, vi ser hos de Hilti-medarbejdere, hvis passion, viden og erfaring er med til at forme The Hilti Groups succes.

Udover at bidrage til fondens mange projekter udviser Hiltis ansatte også et stærkt personligt engagement i lokale projekter, der bliver udført af Hiltis organisationer i forskellige lande. Vi investerer alle en hel del på det personlige plan, når vi arbejder på at sikre, at vigtige og innovative projekter kan søsættes og hjælpes på vej mod succes.

Fonden er aktiv på forskellige områder, fra kultur og økonomisk overkommelige boliger til katastrofehjælp, uddannelse og sociale iværksætterprojekter. Denne brede tilgang reflekterer den enorme diversitet i The Hilti Group, som har mere end 27.000 ansatte fra alle kulturer og lingvistiske regioner i verden.

The Hilti Foundation, The Martin Hilti Family Trust og The Hilti Group involverer sig i disse projekter for at støtte underprivilegerede mennesker, og for at vise hvor meget godt der kan komme ud af det, når man udnytter mulighederne. Disse initiativer er også designet til at give håb. Nogle gange er et lille skridt, alt hvad der skal til, for at mennesker, familier og hele samfund kan få et bæredygtigt udbytte.

Hvis du vil vide mere om The Hilti Foundation og dens projekter, så besøg: www.hiltifoundation.org