Begynd din karriere her

Hvis du er studerende, kandidat eller ph.d. med lyst til at lære og har ambitioner om succes, så er du måske lige den, vi leder efter til at videreudvikle Hilti. 

 

Med anerkendelse og muligheder for at bevæge sig rundt inden for virksomheden er det et godt sted at udvikle og fremskynde din karriere.

Er du Graduate?

Hvis du ønsker en spændende start på din karriere med masser af ansvar helt fra begyndelsen, så bliver det ikke mere dynamisk eller mere udviklende end Hilti. Vis os dit engagement, dristighed, passion og nysgerrighed, så giver vi dig alle muligheder for at vise, hvad du dur til.

Ambitioner om at blive global topleder?

Hilti Outperformer er et globalt graduateprogram uden sidestykke – og en oplevelse, du ikke vil gå glip af. Du får internationale opgaver, IMD business-skole, kontakt med bestyrelsen ... alt sammen designet til at forberede dig på en karriere inden for global ledelse.

Er du studerende?

Kickstart din karriere, mens du stadig går på universitetet, ved at få et studentermedhjælperjob hos os. Hvis du er en enestående studerende med matchende ambitioner, så er det en fantastisk mulighed for at bruge dine akademiske evner ude i det virkelige erhvervsliv.