Vores globale graduate program

Har du dét, der skal til?

Har du for nylig afsluttet din kandidat?

Taler du flydende engelsk samt et andet sprog?

Vil du bo og arbejde internationalt?

Har du viljen og lysten til en karriere inden for global ledelse?

 

Så er Hilti Outperformer muligvis den fast-track karrierestart, som du leder efter.

 

Ansvar fra dag ét

Hilti Outperformer er et globalt graduateprogram uden sidestykke. Over en toårig periode forbereder vi dig på en karriere inden for global ledelse ved at give dig erfaring med vores kundefokuserede forretningsmodel og giver dig fuldt ansvar fra dag ét.

Men du skal ikke lade dig skræmme. Ja, det er udfordrende, og tempoet er højt. Men vi coacher og vejleder dig omhyggeligt undervejs, mens vi udvider dine horisonter ved hjælp af en bred vifte af internationale ledelsesprojekter. Du får også den støtte, du har brug for for at lære, vokse og skabe din egen karriere. Og udover at få en fantastisk oplevelse og få nye venner undervejs får du også et forløb fra den ansete IMD business-skole i Lausanne, Schweiz.
 

I Hilti Danmark A/S tilbyder vores Business Track for graduates, der søger ind i business, salg eller marketing. Du har også mulighed for at søge ind på vores Finance Track, Technical Track eller Logistics Track med opstart i udlandet.
På denne side kan du læse mere om vores Business Track. 
 

Udforsk vores Outperformeres verden

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvad vores Outperfoere siger om programmet? Vil du læse om deres oplevelser og erfaringer i marken? Er du spændt på at høre mere om de mulige projekter, der er i forskellige steder i verden?

Brug "Outperformer moments" og oplev al dette og meget mere samt skab kontakt til vores Outperformers og lad dem dele deres historier med dig!

Hvorfor du er perfekt for vores program

• Du er for nylig blevet færdig med din uddannelse, eller du er i gang med at færdiggøre din uddannelse, med en kandidatgrad eller en ph.d.

• Din udannelse er sandsynligvis inden for business eller ingeniørvidenskab, men også områder som økonomi, politik eller internationale studier kan være relevante, især hvis du kan bevise, at du har forretningssans.

• Du har ambitioner om en karriere på toplederniveau.

• Du har minimum tre måneders erhvervserfaring, fra et praktikophold eller som studentermedhjælper, eller også har du lige påbegyndt din karriere og vil gerne have en mulighed, hvor du kan videre udvikle dig og arbejde dig op.

• Du har international erfaring som en del af dit arbejde eller dine studier.

• Du kan tale flere sprog – flydende engelsk plus endnu et sprog eller to. Du får brug for denne evne for at kunne arbejde i forskellige regioner.

• Du er moden og selvsikker, nysgerrig og engageret.

• Du er en fleksibel holdspiller med gode kommunikative og sociale kompetencer.

• Du tænker globalt og længes efter interkulturelle oplevelser og muligheder for at arbejde udenlands."

Sådan ser vores Business Track ud

Hilti Outperformer er et toårigt program. Helt fra begyndelsen vil du arbejde sammen med kollegaer fra hele verden og have kontakt til den øverste ledelse såvel som din egen, personlige mentor. Du vil blive tildelt forskellige roller, lære, hvordan du skal møde vores krævende kunders behov, og blive involveret i  forretningskritiske opgaver. Du vil også deltage i et program hos IMD-business skole i Schweiz og være en del af et socialt projekt, der ændrer folks liv

Vores business - track er opdelt i disse fire primære arbejdsperioder:

• 12 måneder som Account Manager eller Field Ingeniør i det land, du ansøger i. Du får praktisk erfaring og en dyb indsigt i vores virksomheds inderste kerne – vores kunder, produkter, services og software.

• 3 måneder på et projekt i det lokale hovedkontor. Du vil arbejde som en del af et projektteam i en ikke-salgsrelateret rolle. Det kan være logistik, HR, finans, marketing eller teknik & service.

• 6 måneder på et strategisk projekt i det regionale hovedkvarter. Igen kan det være logistisk, HR, Finans, Marketing eller Teknik & service, men på et strategisk niveau.

• 3 måneder på et strategisk projekt uden for regionen. Dette vil give dig et internationalt perspektiv med dets forskellige arbejdskulturer og markedsudfordringer. Hvis du kommer fra et modent marked, vil du komme til at arbejde i et vækstmarked, og omvendt.

I løbet af dit program vil vi forberede dig på en karriere inden for global ledelse ved hjælp af en bred vifte af spændende kurser og events.

• Graduateprogram – et omfattende uddannelsesforløb med IMD-businessskolen i Lausanne, Schweiz, designet til at udfordre dine tanker om Hilti og din rolle som juniorleder. Programmet dækker et bredt udvalg af moduler, som for eksempel Strategi, Finansiering og Global ledelse, og er en kombination af undervisning online eller i klasseværelset – noget træning er individuel, noget af den er i  teams – med et diplom fra IMD.

• Interne kurser i ledelse. Fokus på adfærdsprofiler, personlige styrker, ledelsesstil, kommunikationsevner og præsentationsteknik.

• Globale summit – 4-5 dage på vores globale hovedkvarter i Liechtenstein. Et indblik i den måde en global virksomhedsenhed fungerer, både selvstændigt og i samspil. Såvel som bløde kompetencer såsom situationsbestemt ledelse, teamwork, networking og kultur.

Under hele programmet vil du diskutere dine fremtidige stillinger og lokationer med din mentor og din regionale programleder. På den måde vil du opleve og opnå forståelse for så stor en del af branchen som muligt.

"Du har adgang til de mest betydningsfulde ledere i Hilti – og også til bestyrelsen og de lokale seniorledere. Det hjælper virkelig, når det kommer til at udvikle din egen karriere, fordi du kan snakke med dem om alle de forskellige stillinger og veje, de har valgt at tage."

Aidan, Outperformer graduate, Business Track

Sådan søger du graduateprogrammet

Rekruteringsprocessen kan være forskellig for hver region, men sådan her ser den ud i grove træk:

• Klik på ""Ansøg nu"" herunder, hvilket vil sende dig videre til vores online ansøgningssystem.

• Vælg: businesstrack.

• Vælg et land. Du skal tale det lokale sprog flydende og have tilladelse til at arbejde der.

• Upload dit CV og din motiverede ansøgning, helst i PDF-format.

• Du skal også inkludere eventuelle referencer, såsom anbefalinger fra praktikpladser eller arbejdspladser.

• Hvis vi tror, du egner dig til programmet, så inviterer vi dig til første runde af jobsamtaler med HR.

• Derefter vil du blive inviteret på en 'tur i felten' for at opleve hverdagen for en Hilti account manager eller field ingeniør.

• Hvis den del går godt, inviterer vi dig til et regionalt assesment center.

• Undervejs vil vi være åbne og ærlige over for dig, så du altid ved, hvor du står.

• Hvis du klarer det, så vil startdatoen for dit program afhænge af din region og tilgængelighed.

"Hilti Outperformer giver ambitiøse unge mennesker en unik kombination af vejledning og frihed, når det kommer til at forme deres karrierer. Vi giver dig masser af ansvar helt fra starten sammen med muligheder for at opleve forskellige kulturer og diskutere dit næste skridt. Vores globale graduates har det også rigtig sjovt. De har et tæt bånd til hinanden som én stor, international familie."
Kristine Teske, global programleder