Vores globale graduate program

Hilti Outperfomer: Logistisk track

Har du for nylig fået en kandidatgrad inden for logistik eller Supply Change Management?

Taler du flydende engelsk og et andet sprog?

Vil du bo og arbejde internationalt?

Har du viljen og lysten til en karriere inden for global ledelse?

Så er Hilti Outperformer logistik muligvis den fast-track karrierestarter, du leder efter..

Vi tilbyder tre forskellige spor: logistisk, business og teknisk. På denne side kan du se mere om vores logistiske spor.

Bekmærk - dette track tilbydes kun internationalt.

 

Ansvar fra dag ét

Hilti Outperformer er et globalt graduateprogram uden sidestykke. Over en toårig periode forbereder vi dig på en karriere inden for global ledelse ved at give dig erfaring med vores kundefokuserede forretningsmodel og giver dig fuldt ansvar fra dag ét.

Men du skal ikke lade dig skræmme. Ja, det er udfordrende, og tempoet er højt. Men vi coacher og vejleder dig omhyggeligt undervejs, mens vi udvider dine horisonter ved hjælp af en bred vifte af internationale ledelsesprojekter. Du får også den støtte, du har brug for for at lære, vokse og skabe din egen karriere. Og udover at få en fantastisk oplevelse og få nye venner undervejs får du også et forløb fra den ansete IMD business-skole i Lausanne, Schweiz."

 

"Jeg blev en del af Hilti for bare to måneder siden, og jeg fik med det samme følelsen af, at jeg kunne regne med mine kollegers hjælp og støtte. Hvis jeg har nogen spørgsmål eller har brug for råd, så er min leder der altid for mig."

Colin, Outperformer i Logistk

Hvorfor du er perfekt for vores program

• Du er for nylig blevet færdig med din uddannelse, eller du er i gang med at færdiggøre din uddannelse, med en kandidatgrad eller en ph.d.

• Din udannelse er sandsynligvis inden for logistik eller Supply Change Management,

• Du har ambitioner om en karriere på toplederniveau.

• Du har minimum tre måneders erhvervserfaring, fra et praktikophold eller som studentermedhjælper, eller også har du lige påbegyndt din karriere og vil gerne have en mulighed, hvor du kan videre udvikle dig og arbejde dig op.

• Du har international erfaring som en del af dit arbejde eller dine studier.

• Du kan tale flere sprog – flydende engelsk plus endnu et sprog eller to. Du får brug for denne evne for at kunne arbejde i forskellige regioner.

• Du er moden og selvsikker, nysgerrig og engageret.

• Du er en fleksibel holdspiller med gode kommunikative og sociale kompetencer.

• Du tænker globalt og længes efter interkulturelle oplevelser og muligheder for at arbejde udenlands.

Sådan ser vores logistisk spor ud

Hilti Outperformer er et toårigt program. Helt fra begyndelsen vil du arbejde sammen med kollegaer fra hele verden og have kontakt til den øverste ledelse såvel som din egen, personlige mentor. Du vil blive tildelt forskellige roller, lære, hvordan du skal møde vores krævende kunders behov, og blive involveret i  forretningskritiske opgaver. Du vil også deltage i et program hos IMD-business skole i Schweiz og være en del af et socialt projekt, der ændrer folks liv

Vores logistiske spor er opdelt i disse tre primære arbejdsstadier.

• 3 måneder i global logistik på hovedkontor i Liechtenstein, hvor du får et overblik over vores forsyningskæde og processer.

• 17 måneder på forskellige driftsprojekter, muligvis på forskellige lokationer, hvor du kan overføre din viden om global logistik til regionalplan. Du får praktisk erfaring på tværs af hele forsyningskæden, fra lager til distribution, og et godt indblik i tilstødende funktioner som marketing og salg. Du får også muligheden for at lede dit første projektteam.

• 4 måneder på et strategisk projekt inden for logistik, enten på vores hovedkontor i Liechtenstein eller i et andet land.

 

I løbet af dit program vil vi forberede dig på en karriere inden for global ledelse ved hjælp af en bred vifte af spændende kurser og events.

• Graduateprogram – et omfattende uddannelsesforløb med IMD-businessskolen i Lausanne, Schweiz, designet til at udfordre dine tanker om Hilti og din rolle som juniorleder. Programmet dækker et bredt udvalg af moduler, som for eksempel Strategi, Finansiering og Global ledelse, og er en kombination af undervisning online eller i klasseværelset – noget træning er individuel, noget af den er i  teams – med et diplom fra IMD.

• Interne kurser i ledelse. Fokus på adfærdsprofiler, personlige styrker, ledelsesstil, kommunikationsevner og præsentationsteknik.

• Globale summit – 4-5 dage på vores globale hovedkvarter i Liechtenstein. Et indblik i den måde en global virksomhedsenhed fungerer, både selvstændigt og i samspil. Såvel som bløde kompetencer såsom situationsbestemt ledelse, teamwork, networking og kultur.

Under hele programmet vil du diskutere dine fremtidige stillinger og lokationer med din mentor og din regionale programleder. På den måde vil du opleve og opnå forståelse for så stor en del af branchen som muligt.

Sådan søger du

Ansøgningsprocessen er en smule forskellig for hver region, men sådan her ser den ud i grove træk:

• Klik på "Ansøg nu" herunder, hvilket vil sende dig videre til vores online ansøgningssystem.

• Vælg et spor: business, teknisk eller logistisk. (bemærk at Danmark kun udbyder business sporet)

• Vælg et land. Du skal tale det lokale sprog flydende og have tilladelse til at arbejde der.

• Upload dit CV og din motiverede ansøgning, helst i PDF-format.

• Du skal også inkludere eventuelle referencer, såsom anbefalingsskrivelser fra universiteter, praktikpladser eller arbejdspladser.

• Hvis vi tror, du egner dig til programmet, så inviterer vi dig til første runde af jobsamtaler med HR.

• Hvis den del går godt, inviterer vi dig til et endnu en jobsamtale vores øverste ledelse.

• De der går igennem her, inviterer vi  til et regionalt assesmentcenter.

• Undervejs vil vi være åbne og ærlige over for dig om din fremgang, så du altid ved, hvor du står.

• Hvis du kommer igennem alle trin, så vil startdatoen for dit program afhænge af din region og tilgængelighed.

"Hilti Outperformer giver ambitiøse unge mennesker en unik kombination af vejledning og frihed, når det kommer til at forme deres karrierer. Vi giver dig masser af ansvar helt fra starten sammen med muligheder for at opleve forskellige kulturer og diskutere dit næste skridt. Vores globale elever har det også rigtig sjovt. Uanset om de bygger huse som del af vores sociale projekt eller står på ski i weekenden, så skaber de et tæt bånd til hinanden som én stor, international familie."
Kristine Teske, global programleder