Vores globale graduate program

Hilti Outperfomer: Ingeniør track

Har du for nylig fået en kandidatgrad inden for et ingeniør område?

Taler du flydende engelsk og et andet sprog?

Vil du bo og arbejde internationalt?

Har du viljen og lysten til en karriere inden for global ledelse?

Så er Hilti Outperformer muligvis den fast-track karrierestarter, du leder efter.

Vi tilbyder tre forskellige spor: ingeniør, business og logistisk. Denne side beskæftiger sig med vores ingeniør track.

Bekmærk - dette track tilbydes kun internationalt.

 

Ansvar fra dag ét

Hilti Outperformer er et globalt graduateprogram uden sidestykke. Over en toårig periode forbereder vi dig på en karriere inden for global ledelse ved at give dig erfaring med vores kundefokuserede forretningsmodel og giver dig fuldt ansvar fra dag ét.

Men du skal ikke lade dig skræmme. Ja, det er udfordrende, og tempoet er højt. Men vi coacher og vejleder dig omhyggeligt undervejs, mens vi udvider dine horisonter ved hjælp af en bred vifte af internationale ledelsesprojekter. Du får også den støtte, du har brug for for at lære, vokse og skabe din egen karriere. Og udover at få en fantastisk oplevelse og få nye venner undervejs får du også et forløb fra den ansete IMD business-skole i Lausanne, Schweiz."

"Hos Hilti føler jeg, at jeg oprigtigt hjælper mine kunder til at udføre deres arbejde mere effektivt. Når dagen er omme, føler jeg, at mit job gør en forskel."

Matthias,, Outperformer som ingeniør

Hvorfor du er perfekt for vores program

• Du er for nylig blevet færdig med din uddannelse, eller du er i gang med at færdiggøre din uddannelse, med en kandidatgrad eller en ph.d.

• Din uddannelse er en ingeniøruddannelse, om det så er maskiningeniør, elektroingeniør, bygningsingeniør etc.

• Du har ambitioner om en karriere på toplederniveau

• Du har minimum tre måneders erhvervserfaring, fra et praktikophold eller som studentermedhjælper, eller også har du lige påbegyndt din karriere og vil gerne have en mulighed, hvor du kan videre udvikle dig og arbejde dig op.

• Du har international erfaring som en del af dit arbejde eller dine studier.

• Du kan tale flere sprog – flydende engelsk plus endnu et sprog eller to. Du får brug for denne evne for at kunne arbejde i forskellige regioner.

• Du er moden og selvsikker, nysgerrig og engageret.

• Du er en fleksibel holdspiller med gode kommunikative og sociale kompetencer.

• Du tænker globalt og længes efter interkulturelle oplevelser og muligheder for at arbejde udenlands.

Sådan ser vores ingeniør spor ud

Hilti Outperformer er et toårigt program. Helt fra begyndelsen vil du arbejde sammen med kollegaer fra hele verden og have kontakt til den øverste ledelse såvel som din egen, personlige mentor. Du vil blive tildelt forskellige roller, lære, hvordan du skal møde vores krævende kunders behov, og blive involveret i  forretningskritiske opgaver. Du vil også deltage i et program hos IMD-business skole i Schweiz og være en del af et socialt projekt, der ændrer folks liv

Vores ingeniør spor er opdelt i disse tre primære arbejdsstadier.

• 15-18 måneder i innovations- og udviklingsafdelingen hos en af vores driftsenheder, produktionsanlæg eller udviklingscentre. Dette vil være på en af vores lokationer i Liechtenstein, Tyskland eller Østrig. Du vil få praktisk erfaring i at lede et udviklingsprojekt, om det så er udviklingen af dit eget produkt, som del af et større udviklingsteam, som kvalitetstjekker eller som leanleder i et produktionsmiljø.
• 3-6 måneder på et strategisk projekt i vores hovedkontor i Liechtenstein. Du vil arbejde som del af et projektteam i en ikke-teknisk rolle. Det kan være logistik, HR, finans eller marketing.
• 3 måneder på et strategisk projekt uden for regionen. Igen kan det være logistik, HR, finans eller marketing, men fra et internationalt perspektiv med dets forskellige arbejdskulturer og markedsudfordringer. Hvis du kommer fra et modent marked, vil du komme til at arbejde i et spirende marked, og omvendt.

 

I løbet af dit program vil vi forberede dig på en karriere inden for global ledelse ved hjælp af en bred vifte af spændende kurser og events.

• Graduateprogram – et omfattende uddannelsesforløb med IMD-businessskolen i Lausanne, Schweiz, designet til at udfordre dine tanker om Hilti og din rolle som juniorleder. Programmet dækker et bredt udvalg af moduler, som for eksempel Strategi, Finansiering og Global ledelse, og er en kombination af undervisning online eller i klasseværelset – noget træning er individuel, noget af den er i  teams – med et diplom fra IMD.

• Interne kurser i ledelse. Fokus på adfærdsprofiler, personlige styrker, ledelsesstil, kommunikationsevner og præsentationsteknik.

• Globale summit – 4-5 dage på vores globale hovedkvarter i Liechtenstein. Et indblik i den måde en global virksomhedsenhed fungerer, både selvstændigt og i samspil. Såvel som bløde kompetencer såsom situationsbestemt ledelse, teamwork, networking og kultur.

Under hele programmet vil du diskutere dine fremtidige stillinger og lokationer med din mentor og din regionale programleder. På den måde vil du opleve og opnå forståelse for så stor en del af branchen som muligt.

Sådan søger du

Ansøgningsprocessen er en smule forskellig for hver region, men sådan her ser den ud i grove træk:

• Klik på "Ansøg nu" herunder, hvilket vil sende dig videre til vores online ansøgningssystem.

• Vælg et spor: business, teknisk eller logistisk.

• Vælg et land. Du skal tale det lokale sprog flydende og have tilladelse til at arbejde der.

• Upload dit CV og din motiverede ansøgning, helst i PDF-format.

• Du skal også inkludere eventuelle referencer, såsom anbefalingsskrivelser fra universiteter, praktikpladser eller arbejdspladser.

• Hvis vi tror, du egner dig til programmet, så inviterer vi dig til første runde af jobsamtaler med HR og en topchef.

• Hvis den del går godt, inviterer vi dig til et regionalt vurderingscenter.

• Undervejs vil vi være åbne og ærlige over for dig om din fremgang, så du altid ved, hvor du står.

• Hvis du klarer det, så vil startdatoen for dit program afhænge af din region og tilgængelighed.

"Hilti Outperformer giver ambitiøse unge mennesker en unik kombination af vejledning og frihed, når det kommer til at forme deres karrierer. Vi giver dig masser af ansvar helt fra starten sammen med muligheder for at opleve forskellige kulturer og diskutere dit næste skridt. Vores globale elever har det også rigtig sjovt. Uanset om de bygger huse som del af vores sociale projekt eller står på ski i weekenden, så skaber de et tæt bånd til hinanden som én stor, international familie."
Kristine Teske, Global Program Manager