Stillinger for graduates

Er du for nylig blevet færdig med din uddannelse? Er du i gang med dit sidste studieår? Eller er du allerede på en arbejdsplads, men ønsker en mere udfordrende og spændende stilling?

Måske søger du efter internationale muligheder? Kontakt med den øverste ledelse? Kollegaer af højeste kaliber? En hverdag i højt tempo?

Vi vil gerne høre fra dynamiske unge kandidater med energien og evnen til at blive en del af vores team.

Vi har en unik virksomhedskultur, hvor du bliver opfordret til at stille spørgsmål til den måde, tingene bliver gjort på, og dele dine idéer.

Hvis dette lyder som noget for dig, så kan Hilti være den karrierestart, du leder efter.
 

"Jeg har ikke en salgsbaggrund, og når jeg tog til karrieremesser, ville de fleste virksomheder kun snakke med dig, hvis du havde den rigtige erfaring. Hilti havde en anden tilgang. De var mere interesserede i mig, end i hvilken uddannelse jeg var i gang med."

Andreas, projektleder, Global logistik

Muligheder på tværs af virksomheden

Når du starter i Hilti, bliver du en del af et team, hvor alle har forskellige uddannelser, men deler det samme mindset, og hvor vi oplærer dig til en spændende og varieret karriere.

De fleste af vores kandidater starter som Account Manager, fordi det er den bedste og hurtigste måde at få et overblik over, hvordan vores virksomhed fungerer. Det er også et rigtig godt sted at vise os (og dig selv), hvad du dur til.

Hvis du leverer stærke resultater, så giver vi dig alle muligheder for at udvikle dine kompetencer og udvide din rolle. Hvis du er klar til en ny udfordring, vil du måske beslutte dig for at bruge det, du ved, i andre områder af firmaet. Du vil måske flytte rundt i firmaet, eller måske endda rundt i verden.

Dit næste skridt bliver måske marketing eller finans, logistik eller forskning. Måske egner du dig til en lederrolle eller måske noget teknisk. Uanset hvilken vej, du vælger, giver vi dig masser af ansvar helt fra starten, sammen med al den træning og støtte du har brug for for at skabe din egen karriere.
 

Ikke nogen almindelig salgsstilling

At være Account Manager i Hilti betyder rådgivende salg på højt professionelle plan. Det handler om at skabe nye forbindelser til interesserede kunder og opbygge forholdene til de eksisterende. De fleste vil allerede kende, stole på og ønske vores produkter.

Det er en spændende og aktiv rolle, hvor du får mulighed for at arbejde på nogle virkelig spændende projekter. Nogle jobs involverer højprofilerede skyskrabere, stadioner og jernbaner, mens andre handler om at arbejde hver eneste dag på at gøre livet bedre for almindelige mennesker. Mange af vores produkter er for eksempel unikt designet for at redde menneskeliv og beskytter bygninger i tilfælde af brand og jordskælv.

 

Hvis du ikke er sikker på, om salg er noget for dig, så stol trygt på, at der ikke foregår noget traditionelt telefonsalg hos Hilti. Du bliver nok overrasket over dig selv; det er der mange, der gør. De starter på deres første job efter studiet med en intention om at rykke videre fra rollen som Account Manager, men ender med at vælge at blive i rollen, fordi det er sådan en spændende og udbytterig del af branchen.

Nogle af vores bedste Account Managers havde aldrig forestillet sig, at de skulle arbejde i byggebranchen. De har måske en uddannelse som ingeniør  eller inden for business, eller  måske en cand. mag. i historie eller fransk. Uanset hvad så gør deres energi, dristighed, hurtighed og konkurrencelyst, at de blomstrer op i denne stilling. Vi har en skøn blanding af medarbejdere, og her kommer succes an på samarbejde og evner, uanset din baggrund.
 

Vi oplærer dig, udfordrer dig og belønner dig

I Hilti oplærer og udvikler vi vores medarbejdere i en grad,  som vi ikke har set hos nogen anden virksomhed. Det er den belønning, du får for din indsats og dine formidable præstationer.

Hvert eneste teammedlem modtager personlig coaching, og døren står altid åben, hvis du har brug for hjælp eller gode råd. Vi har også en meget grundig medarbejderudviklingsproces, hvor vi hvert år gennemgår alle i firmaet og kigger på overensstemmelsen mellem deres arbejdsopgaver og deres præstation. Det er sådan, vi finder muligheden for at udvikle vores folk med forskellige ansvarsområder, kulturer og fagligeudfordringer. Det betyder, at vi kan udvide dine kompetencer, indfri dine ambitioner og åbne døre for din karriere.

Det lyder måske utroligt, men nogle af vores mest kompetente medarbejdere har rykket fra Account manager til HR, fra finans i Hongkong til marketing i Frankrig.

Med  fremragende resultater, gode samarbejdsevner og engagement kan du meget hurtigt bevæge dig til en lederstilling i Hilti. Faktisk får mange af vores salgsfolk deres første lederstilling, når de er i slutningen af tyverne, og 80 % af alle vores lederstillinger udfyldes af interne kandidater.
 

Bliv sikker på, at vi er det rigtige valg

Når du søger et job i Hilti, får du en fornemmelse af stedet med det samme.

Hvis vi inviterer dig til jobsamtale, så betaler vi for din rejse, og vi vil give dig ærlig feedback.

Som en del af rekrutteringsprocessen for Account Manager-stillinger tager vi dig med på en 'tur i felten' for at vise dig en dag i vores salgsteams' liv. Dette vil hurtigt vise dig vores medarbejderes kaliber og deres dedikation til vores kunder.

For at søge et job skal du gå til vores jobside og filtrere din søgning efter kandidatstillinger. Du kan søge mere end én stilling ad gangen. Eller hvis du ikke fandt noget passende lige nu, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning så ser vi, hvad vi kan gøre.
 

Vi giver igen og involverer os

For os er socialt ansvar det naturlige valg. Vi er tro mod vores filosofi om at bygge en bedre fremtid og forsøger at lave mærkbare, bæredygtige forbedringer for de lokale leve- og arbejdsomstændigheder ved at hjælpe folk med at hjælpe sig selv.

Vi opfordrer dig til at deltage i vores CSR-aktiviteter ved at forlade dit skrivebord og smøge ærmerne op. Vi vil også gerne høre dine idéer til nye måder at lave frivilligt arbejde.