Derfor engagerer vi os

I Hilti er Mangfoldighed & Inklusion afgørende for vores forretning – både nu og i fremtiden. Så vi kan være stolte af både vores kultur og vores team. Over hele verden bliver vi anerkendt for vores indsats ift. at skabe en prisvindende kultur: En kultur, hvor alle medarbejdere værdsættes og trives.

Da verden er i hastig forandring, og de globale grænser udviskes, betyder det, at nogle af Hiltis største vækstmuligheder findes i markeder, hvor vi ikke er så etablerede. I takt med at produkter og serviceydelser bliver mere varierede og komplekse, oplever vi øget konkurrence. Dette resulterer i, at Hilti udvikler sig til at blive en sand international virksomhed med mange facetter.
 

 

For at opfylde kundernes behov, skal vi blive ved med at være fleksible og innovative. Vi skal også kultivere vækst gennem forskellige perspektiver, så som uddannelse, erfaringer, kompetencer og talenter. Ved at fokusere på Mangfoldighed & Inklusion bliver Hilti i højere grad en givende og attraktiv arbejdsplads.

Vi har skabt et innovativt arbejdsmiljø, hvor alle kan realisere deres potentiale og udvikle sig. Dette hjælper os med at tiltrække højt kvalificerede og talentfulde medarbejdere rundt om i verden.

"Vi skal ansætte en mangfoldig og inkluderende arbejdsstyrke. Dette kræver at, at vi trækker på forskellige tanker, kompetencer og talenter

Derfor er det vigtigt for vores nuværende og fremtidige forretning, at vi tager mangfoldighed og inklusion til os, og det vil kræve ejerskab fra den øverste ledelse. Vi tror så meget på vigtigheden og potentialet i mangfoldighed og inklusion, at vi har forankret det i vores strategi, Champion 2020."

Marco Meyrat
Medlem af direktionen

M&I ER EN DEL AF VORES KONCERNSTRATEGI

Mangfoldighed & Inklusion er dybt forankret i vores koncernstrategi, Champion 2020. Vi er fast besluttet på at skabe et effektivt og motiveret globalt team.

Vi vil være en fantastisk arbejdsgiver ved at:

 
  • Tilbyde fremragende, langsigtede karrieremuligheder på globalt plan
  • Investere i vores medarbejderes personlige og faglige udvikling
  • Give konkurrencedygtig aflønning baseret på fremragende resultater

Nøglen til et effektivt, globalt team er en mangfoldig og inkluderende arbejdsstyrke med lige muligheder.
 

VORES MEDARBEJDERE VÆRDSÆTTER MANGFOLDIGHED & INKLUSION

"Jeg mener, at Hilti er en multikulturel virksomhed, fordi der kommer folk fra hele verden, jeg kan høre folk tale på forskellige sprog, og det er virkelig godt, da vi kan dele vores baggrunde og erfaringer"

Francesca - Shared Services-Advisor - Nordeuropa

Khadije - TEKNISK CHEF

"Jeg havde en forventning om, at det ville blive nervepirrende at starte i et nyt job lige efter afslutningen af min kandidatuddannelse. I ens første job, er man helt ny i virksomheden og man føler ikke man ved noget. Men sådan får Hilti dig slet ikke til at føle. Faktisk samlede vores administrerende direktør alle de nye kandidater og brugte tid på at tale med os hver især. Jeg tror ikke, at man finder mange virksomheder, hvor direktørerne sætter sig ned sammen med de nyansatte på den måde.

Det lyder skørt, men på mit universitets jobmesse for færdiguddannede studerende, var Hilti-standen fyldt med glade ansigter! Alle virkede så glade for at arbejde for virksomheden. Så jeg gik videre og gravede lidt dybere. Først var jeg rædselsslagen ved tanken om at tage ud på en byggeplads, men nu elsker jeg det. Man kommer til at tale med maser af forskellige mennesker og ser projekterne "i virkeligheden" og ikke kun på tegninger.

Ikke to dage er ens, og det elsker jeg. Jeg er meget glad for at arbejde for en virksomhed, der engagerer sig så meget i medarbejderne og støtter mig med en helt usædvanlig karriereudvikling. Hvis du vil bringe det bedste frem i dig selv og skabe din egen karriere, med fuld støtte fra virksomheden, så er Hilti stedet for dig!"

Andreas - LEDER AF KONCERNUDVIKLING OG TEKNOLOGI

"Jeg elsker at arbejde med unge mennesker og vise dem, hvordan man udvikler sig i et industrielt miljø.

Vores kreativitet kommer fra medarbejderne, så vi prøver at ansætte medarbejdere med en særlig profil. Folk der er nysgerrige, som vil gå på opdagelse og bidrage"

 

Det gør vi

Find ud af, hvad vi gør som virksomhed for at gøre Mangfoldighed & Inklusion til en del af vores hverdag.